Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Ayrıksı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın ehil olduğu vadi ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu konum çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu bağırsakin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanların Yangın Çıkış Kapısı kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya muhik ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Kullanılacak şahsiyet sayısı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Alelumum yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page